Avocatul rebel de John Grisham

Avocatul rebel de John Grisham

Avocatul rebel de John Grisham este cartea despre care vrem sa va vorbim astazi. Daca aveati de gand sa o citit, atunci avem si o super veste: cartea e la reducere, asa ca daca vreti s-o luati, profitati!

Sebastian Rudd este unul dintre cele mai colorate personaje zugravite vreodata de Grisham. El se ocupa de cazuri pe care orice avocat le-ar refuza: un tanar dependent de droguri, adept al unui cult satanic, un mafiot condamnat la moarte, un barbat arestat pentru ca a tras cu arma intr-o echipa SWAT care i-a navalit, din greseala, in casa. De ce incearca Rudd sa ii aparere pe acesti clienti care, aparent, nu au nicio sansa sa castige procesul? Pentru ca orice om are dreptul la un proces corect, crede Rudd, chiar daca asta presupune ca avocatul sa triseze pentru a obtine achitarea.
“Sebastian Rudd este un fel de luptator pentru dreptate sociala, iar Grisham il foloseste pentru a lua peste picior sistemul juridic… Un personaj direct, nepoliticos, poetic si intelept care il face sa para un fel de Philip Marlowe al secolului XXI.” Benjamin Percy, The New York Times Book Review.
Ia spuneti-ne, sunteti intrigati de subiectul din Avocatul rebel de John Grisham? Daca da, atunci nu ezitati sa vi-o luati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *