Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes

Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes

Atunci cand o carte are succes, cititorii cer mai mult. Mai mult si mai mult. Iar uneori, un film nu e de ajuns. Asta s-a intamplat in cazul povestii scrise de Jojo Moyes. Tocmai de aceea, a aparut un nou volum: Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes.

In cazul in care nu stiti povestea si vreti sa aflati de unde a inceput totul, nu va temeti. Avem un articol si despre Inainte sa te cunosc, primul volum al seriei. Sa ne intoarcem totusi la al doilea volum al seriei.

Prezentare

Cand o poveste se sfarseste, alta incepe… Lou Clark are o multime de intrebari.
Cum de a ajuns sa lucreze intr-un bar din aeroport si sa-si petreaca timpul urmarindu-i cu privirea pe cei care pleaca spre alte locuri? Sau de ce nu se simte inca acasa in apartamentul pe care il are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a facut cu optsprezece luni in urma? Si va reusi vreodata sa treaca peste iubirea vietii ei? Ceea ce Lou stie sigur e ca ceva trebuie sa se schimbe. Apoi, intr-o noapte, la usa ei bate cineva. Dar oare straina care ii apare in prag are raspunsurile pe care ea le cauta sau ii aduce doar alte intrebari? Daca inchide usa, viata ei va continua ca pana acum: simpla, ordonata, sigura. Daca o deschide, va risca totul. Insa Lou a facut candva o promisiune: sa traiasca. Si, daca vrea sa o respecte, va trebui sa deschida larg usa…Afla restul in Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes.

Produs publicat in 2016 de Litera
Data aparitiei: Octombrie 2016
Format: 140×200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-33-1229-8

One Reply to “Dupa ce te-am pierdut de Jojo Moyes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *