O istorie intima a omenirii de Theodore Zeldin

O istorie intima a omenirii de Theodore Zeldin

O istorie intima a omenirii de Theodore Zeldin reprezinta raspunsl la sumedenia de intrebari cu caracter sexual ce ne-au bantuit creierele. Daca sunteti interesati de subiect, aveti detalii in continuarea articolului.

PREZENTARE
In paginile acestei carti nu veti gasi istoria ordonata ca in muzee, cu fiecare imperiu si perioada atent delimitate, ci o istorie a sentimentelor si emotiilor oamenilor din trecutul si prezentul nostru.
O carte provocatoare, care pune sub lupa felul in care au evoluat sentimentele si relatiile umane de-a lungul timpului, in diversele culturi ale lumii.
In 25 de capitole, Theodore Zeldin porneste de la dilemele vietii de azi si priveste spre sperantele pierdute si redobandite ale fiintei umane, spre singuratate si imunitatea la ea, spre arta conversatiei si spre aparitia unor noi forme de iubire si dorinta.
Cum s-a schimbat in timp dorinta pe care barbatii o simt fata de femei sau alti barbati? Cum au scapat oamenii de frica inventand frici noi? De ce sunt asa de fragile prieteniile dintre barbati si femei? Iata cateva dintre intrebarile la care se cauta raspuns.
„Autorul exploreaza sugestiv si captivant labirinturi fascinante din istoria omenirii si a experientei umane.“
Financial Times
„Atotcuprinzatoarea istorie a sentimentelor scrisa de Theodore Zeldin este sclipitor de originala si tulburatoare. Iar teritoriul pe care-l cerceteaza este imens. O carte seducatoare, extraordinar de stimulanta.“
Sunday Telegraph
Produs publicat in 2017 de Nemira
Data aparitiei: Septembrie 2017
Format: 165×240
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 456
ISBN: 978-606-758-911-5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *